DSpace Repository
Calidad microbiológica de productos cárnicos (chorizo) de empacadoras según el cumplimiento de la NOM-120-SSA1-1994
Login
English
español
DSpace Home
→
Documentación Científica
→
Facultad de Enfermería y Nutrición
→
Acceso restringido 2829
→
TM. Maestría en Salud Pública
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Calidad microbiológica de productos cárnicos (chorizo) de empacadoras según el cumplimiento de la NOM-120-SSA1-1994
Cárdenas flores, Raúl
URI:
https://repositorioinstitucional.uaslp.mx/xmlui/handle/i/2983
Date:
2010-12
Show full item record
Files in this item
Name:
MSP1CMP01001.pdf
Size:
800.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
TM. Maestría en Salud Pública
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register